Contact

Magic Circus

Van Hanxleden Houwertstraat 3
1063HN AMSTERDAM
(LET OP: aangetekende zaken en pakketten niet mogelijk).

Media (interview)aanvragen

Het maken van foto’s of filmopnames op het circusterrein zonder schriftelijke toestemming van ons marketingbureau of de circusdirectie is niet toegestaan. Medewerkers op het terrein zijn niet bevoegd om toestemming te verlenen. Een afspraak of aanvraag dient minimaal 24 uur van tevoren gemaakt te worden.

De marketingcommunicatie en social media van Magic Circus, het Nederlands Stadscircus worden verzorgd door het marketingbureau:
CIRQommunication
Bereikbaar van ma-wo & vr van 10:00 tot 22:00 uur, op feestdagen gesloten.
Dhr. Piet-Hein Out
E: magiccircus@cirqommunication.com

Online kaartverkoop

Geen kaarten ontvangen, maar wel betaald? Neem dan per email contact op met onze kaartverkoper Yourticketprovider.
YOURTICKETPROVIDER HEEFT GEEN BESLISSINGSRECHT OVER OMRUILINGEN OF RESTITUTIES. In den regel is het niet mogelijk om kaarten om te ruilen voor andere voorstellingen en is het niet mogelijk om geld terug te krijgen.

Yourticketprovider
www.yourticketprovider.nl/support

Kortingscode werkt niet

Kortingscodes zijn hoofdlettergevoelig. Heb je wel hoofdletters gebruikt en werkt de kortingscode nog steeds niet? Meldt het dan bij ons marketingcommunicatiebureau via magiccircus@cirqommunication.com zij kijken dan z.s.m. na waar het probleem zit om e.e.a. weer functionerend te krijgen. Kortingen worden niet op reeds gekochte kaarten verleend, dus koop niet tickets om daarna pas een eventueel probleem te melden, want dan kan u geen korting meer krijgen!

Kaarten omruilen of Restitutie

Gekochten kaarten kunnen niet worden geruild of teruggenomen. Net als bij theaters en bioscopen zijn overmacht, ziekte (dus ook Corona) of geen gebruik maken van kaarten geen geldige redenen voor restitutie. Alleen in uiterst grievende situaties kunt u contact opnemen via magiccircus@cirqommunication.com. Bereikbaar van ma-wo & vr van 10:00 tot 22:00 uur, op feestdagen gesloten. Per geval bekijken of we nog iets voor je kunnen betekenen, maar we kunnen je geen garantie geven en restitutie is uitgesloten, de bijbehorende administratieve kosten bedragen €20,-. 

GEANNULEERDE VOORSTELLING

In het geval dat het circus zich genoodzaakt ziet een voorstelling te annuleren, heb je recht op restitutie. Magic Circus informeert alle mensen met tickets z.s.m. per email of telefoon over het niet doorgaan van de voorstelling en mogelijkheden tot het omruilen van tickets of restitutie.

CIRCUSVERHUUR, INCENTIVES en SPECIALE VOORSTELLINGEN

Voor het regelen van een eigen besloten voorstelling, of het huren van het complete Magic Circus kan je contact opnemen via:
email@sintercircus.nl

Disclaimer

Sintercircus is een geregistreerde handelsnaam van Outstanding-Productions, voor 2022 is voor gebruik licentie verleend aan Magic Circus.